Les empreses que contractin aturats locals tindran una bonificació de l'IAE


  • Comparteix:

Les empreses poden obtenir una bonificació de l'IAE

Les empreses poden obtenir una bonificació de l'IAE

Les empreses de Sant Cugat tindran una bonificació de l'impost d'activitat econòmica (IAE) en cas que contractin aturats residents al municipi. L'alcaldessa, Mercè Conesa, remet una carta a totes les empreses implantades a la ciutat per oferir la borsa de treball del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) com a sistema per contractar aturats.

Tindran una bonificació del 50% de la quota municipal de l'IAE les empreses que hagin incrementat la seva plantilla en més d'un 10% amb treballadors residents al municipi i amb contracte indefinit.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat els beneficis que tindrà per a la ciutat l'acceptació d'aquesta mesura per part dels empresaris. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Tenir contractats de la ciutat beneficia conciliació familiar i laboral dels treballadors i també millora els problemes de mobilitat.



En paral·lel, en els propers mesos, s'engegarà un Pla d'Ocupació dotat amb 300.000 euros per aturats de llarga durada que ja no rebin cap prestació per desocupació. El pla permetrà donar feina - tot i que amb un màxim de sis mesos - a 30 santcugatencs per reinserir-se al mercat laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.