El PP vol que Sant Cugat sigui zona única d'inscripció escolar


  • Comparteix:

El PP presentarà la proposta al ple

El PP presentarà la proposta al ple

El PP aposta per instaurar a Sant Cugat la zona única d'inscripció escolar. El grup municipal presentarà al ple de març una moció en aquesta línia, en la qual insta l'Ajuntament a sol·licitar a la Generalitat aquesta consideració per a la ciutat. Segons el PP, la mesura vol aprofundir en la llibertat d'elecció de centre.

A la ciutat existeixen dues zones de preinscripció educativa, que, segons el PP, no permeten la llibertat d'elecció de centre. És per això que el grup municipal del PP demanarà amb una moció que l'Ajuntament reclami la consideració de Sant Cugat com a zona única d'inscripció escolar al govern, que és qui té la competència.

La regidora del PP Maria Dolors Domènech ha explicat el sentit de la seva proposta.

Maria Dolors Domènech

Hi ha molta gent que ens demana poder triar centres no només per la zona. Això acabaria amb les trampetes que molts pares es veuen obligats a fer.






A més, el PP vol que aquesta petició es tramiti amb celeritat, ja que el període de preinscripcions s'inicia aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.