Una moció socialista proposarà la conversió de la carretera de Rubí en via urbana


Temes relacionats

Llum verda del Parlament a la conversió de la carretera de Rubí en via urbana (10/jul/09)


  • Comparteix:

Lateral de la carretera de Rubí

Lateral de la carretera de Rubí

El PSC proposarà al proper ple municipal la possibilitat que la carretera de Rubí esdevingui una via urbana que faciliti la presència de vianants a la zona. Aquest és un dels punts que contempla una moció que busca millorar la mobilitat entre Can Mates, Mira-sol i l'institut Leonardo da Vinci amb la modificació de línies d'autobús ja existents i la creació d'una nova.

La proposta socialista insta la Direcció General de Carreteres a estudiar la reforma d'aquesta via per convertir-la en una via urbana que esdevingui una connexió entre el centre de la ciutat i la zona de can Ametller i la Via Augusta. El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, resumeix l'objectiu de la moció.

Ferran Villaseñor

Demanem fer un estudi que contempli un carril bici, que faciliti desplaçaments a peu segurs i que deixi de ser una via de gran velocitat.


D'altra banda, els socialistes creuen que les noves vies que connecten Mira-sol amb Can Mates ofereixen la possibilitat de millorar la xarxa de transport públic que cobreix aquesta zona. En aquest sentit, els socialistes proposen l'ampliació de la línia 7 d'autobús urbà que pugui donar servei als estudiants del Leonardo da Vinci. A més, volen la creació d'una nova línia que enllaci els barris de Mira-sol, Mas Gener i Can Mates amb l'institut.

Els socialistes han aclarit que aquesta moció va ser presentada abans de la mobilització que l'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'escola va protagonitzar aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.