Militants locals de la CUP participaran a l'assemblea nacional amb el rerefons del salt a l'àmbit català


  • Comparteix:

La CUP organitza una Assemblea Nacional

La CUP organitza una Assemblea Nacional

Presentar-se o no a les properes eleccions catalanes serà un dels debats que centrarà l'Assemblea Nacional que les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) organitzen aquest diumenge a Reus, amb representació santcugatenca. La CUP local, que recorda que aquest punt, però, no està a l'ordre del dia, explica que l'assemblea servirà també per tractar la futura estructura que ha de tenir el partit.

Tot i que l'assemblea no escollirà a quins comicis es presentarà el partit en el futur, la militància podria decidir a favor de la creació d'òrgans i mecanismes per impulsar una candidatura supramunicipal. El regidor de la CUP Ignasi Bea ha explicat a Cugat.cat que dins la formació hi ha una gran divergència d'opinions.

Ignasi Bea

Hi ha gent que veu bé fer el pas endavant, però molts d'altres hi estan en contra o creuen que no és el moment.


Tota la militància té l'opció de participar en aquesta assemblea nacional, que marcarà la línia a seguir els propers anys i determinar la implicació del partit en els afers d'àmbit català, amb un reforç del Secretariat Nacional, el Consell Polític i les Assemblees Territorials. La trobada es produeix en el moment de major creixement de la formació independentista, després que a les darreres eleccions locals obtingués més d'un centenar de regidors, la gestió de quatre consistoris i, per primera vegada, l'entrada a diversos consells comarcals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.