La CUP divulga les virtuts de la sobirania alimentària


Temes relacionats

Sant Cugat porta l'experiència dels horts escolars a un Congrés sobre Educació i Sobirania Alimentària (13/oct/11)

La sobirania alimentària i els aliments transgènics, avui al Terra Dolça (15/mar/11)


  • Comparteix:

Cartell de la xerrada / Font: CUP

Cartell de la xerrada / Font: CUP

'Menjadors escolars ecològics i de proximitat' és el títol del sopar-tertúlia que encapçala el cicle d'activitats sobre la sobirania alimentària organitzat per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP). La xerrada tindrà lloc dijous de la setmana vinent a les vuit del vespre al centre gastronòmic Terra Dolça i anirà a càrrec de la membre de la Taula de Menjadors Escolars Ecològics Neus Garriga i dos dels gestors encarregats de dur a terme aquest projecte a Santa Eulàlia de Ronçana, Enric Borbany i Elisabet Navarro. L'entrada té un preu de 10 euros i cal confirmar assistència al telèfon de la CUP o a l'adreça santcugat@cup.cat.

Controlar l'origen i la qualitat dels aliments que consumeixen els infants, així com conscienciar-los sobre la necessitat d'una educació saludable i sostenible dins l'entorn productiu dels municipis. Aquests són els objectius que persegueixen els menjadors escolars ecològics, i és el tema que centrarà la primera xerrada de la CUP sobre la sobirania alimentària. A més, la formació ja ha avançat que la propera trobada tractarà del paper de l'agricultura als municipis.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.