Tornen a trencar un vidre de la seu del PP


Temes relacionats

L'alcaldessa i diversos partits condemnen la trencadissa de vidres a la seu del PP (22/feb/12)

Trenquen els vidres d'una finestra de la seu del PP en una protesta (22/feb/12)


  • Comparteix:

Imatge de la primera trencadissa de vidres

Imatge de la primera trencadissa de vidres

Un vidre de la seu local del PP ha aparegut aquest dissabte trencat. Els populars asseguren que es tracta d'una pedrada i d'un nou 'atemptat' contra el seu partit. El PP ha informat la Policia Local d'aquests fets i tenen previst presentar una denúncia.

El president del PP, Jordi Carreras, ha condemnat aquests fets que ha qualificat d''atemptat'.

Jordi Carreras

Només sabem que porten pedres expressament. El fet té una importància material relativa, però no deixa de ser greu perquè és un atemptat a la seu d'un partit polític.


Aquesta és la segona vegada que la seu local del PP pateix una trencadissa de vidres, després que el febrer passat durant una protesta davant el local també es trenqués un dels vidres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta gent treuen molt rendiment d'aquest fet que ells diuen "atemptat". Sempre he criticat la violència, però la pregunta és: Qui ha tirat aquesta pedra?

Joan Serrallonga. Enviat el 11/mar/12


Desde Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía condenamos la violencia reflejada en este tipo de actos y nos solidarizamos con los miembros del PP de Sant Cugat. Esperemos que este tipo de actos queden en meras "anécdotas". El mismo descerebrado que tiró la piedra tal vez mañana tire un cóctel Molotov. Pedimos al equipo de gobierno tolerancia cero con los grupos radicales, o personas, que de una u otra forma puedan justificar, ni que sea en cierta medida, este tipo de actos. Sergio Blázquez. Secretario C´S Sant Cugat.

sergio blazquez. Enviat el 12/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.