CUP, JERC i Assemblea de Joves rebutgen condemnar l'atac a la seu del PP


Temes relacionats

Les NNGG acusen agrupacions i partits independentistes de promoure l'odi contra el PP (13/mar/12)

Tornen a trencar un vidre de la seu del PP (10/mar/12)

L'atac a la seu del PP de Sant Cugat ( 8/mar/12)

Trenquen els vidres d'una finestra de la seu del PP en una protesta (22/feb/12)


  • Comparteix:

La seu del PP a Sant Cugat el dia de la seva inauguració

La seu del PP a Sant Cugat el dia de la seva inauguració

La CUP, les JERC i l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) es neguen a condemnar l'agressió que la seu del PP va patir el mes passat, arran de l'acusació d'incitació a l'odi que les Noves Generacions (NNGG) han formulat aquest dilluns contra aquestes associacions. La CUP demana a la branca juvenil dels populars que abandoni el 'paper de víctima' i les JERC recorden que el PP mai no ha condemnat els atacs a seus independentistes. Per la seva banda, l'AJSC ha afegit que entén aquestes accions com una resposta a les 'agressions' del PP contra el poble català i la classe treballadora.

El portaveu de la CUP, Guim Pros, ha deixat clar que a cap formació li agrada rebre un atac a la seva seu. No obstant això, l'independentista ha sol·licitat al PP que abandoni 'el paper de víctima' i que obri un procés d'autocrítica sobre la incitació a l'odi.

Guim Pros

Ja que es dediquen a escampar porqueria sense poder demostrar res, qui ha de fer una reflexió sobre la incitació a l'odi és el Partit Popular.




De la seva banda el portaveu de les JERC, Bernat Picornell, a qui les NNGG han assenyalat com l'impulsor de la manifestació que va acabar amb l'atac a la seu, ha demanat als populars que aportin proves dels fets. Picornell ha anat més enllà i ha recordat al PP que la formació mai no han condemnat els atacs a seus independentistes.

Bernat Picornell

Ells mai no han condemnat cap acció violenta que han patit els grups independentistes. Ara no ho farem nosaltres.



El membre de l'Assemblea de Joves Albert Artigas s'ha sumat a les crítiques als populars per no condemnar ni el franquisme ni els atacs a seus independentistes. Artigas ha subratllat que entén aquests atacs a la seu del PP com una resposta a les 'agressions' populars al poble català i la classe treballadora.

Albert Artigas

No volem condemnar l'atac perquè el PP és el primer expert a no condemnar res. A més, entenem aquest tipus de resposta contra el PP.





Les tres associacions han negat tenir cap mena de relació amb els incidents que van tenir lloc el 21 de febrer a la seu popular del carrer de Santa Maria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.