La junta de portaveus, en contra de les agressions a forces polítiques


Temes relacionats

La junta de portaveus rebutja les agressions a les seus dels partits (14/mar/12)


  • Comparteix:

La seu del PP ha patit una doble agressió en l'últim mes

La seu del PP ha patit una doble agressió en l'últim mes

CiU, el PP, el PSC i ICV-EUiA han fet públic el seu rebuig contra les agressions als partits polítics al ple d'aquest dilluns advocant que la política només és defensable a través de la confrontació democràtica d'idees. Tots els partits, a excepció de la CUP, han defensat aquest posicionament a través d'una declaració conjunta, que ja va ser aprovada el passat dilluns en junta de portaveus.

El rebuig a la violència contra els partits polítics respon a la doble agressió que ha patit la seu municipal del PP en les darreres setmanes.

La declaració conjunta recorda que l'exercici de la política 'és un dret democràtic que tenen tots els ciutadans' i ha posat de manifest que l'Ajuntament rebutja taxativament qualsevol forma d'agressió contra les seus de qualsevol partit democràtic.

El text de la junta de portaveus ha recordat també que Sant Cugat ha estat sempre un exemple de respecte cap a tots els idearis polítics i s'ha compromès a no tolerar cap tipus d'agressió.

Fa una setmana, la CUP va negar-se a condemnar l'agressió que la seu del PP va patir el mes passat, arran de l'acusació d'incitació a l'odi que les Noves Generacions (NNGG) van formular contra el partit independentista, les JERC i l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (ASJC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.