Romeva (ICV) alerta que el govern espanyol seguirà treballant per fer possible el Corredor Central


  • Comparteix:

L'eurodiputat santcugatenc, Raül Romeva (ICV), alerta que el govern espanyol continuarà treballant perquè el Corredor Central sigui una prioritat en matèria d'infraestructures per a Europa. Tot i que aquest dijous la Unió Europea (UE) ho ha descartat, Romeva creu que encara pot haver-hi alguna sorpresa. L'eurodiputat ho ha dit en el marc d'una xerrada que ha organitzat ICV a la Casa de Cultura, on la cap de la secció internacional del diari 'Ara', Carme Colomina, ha lamentat que la UE hagi tardat tant en considerar que el Corredor Mediterrani ha de ser una prioritat.

L'eurodiputat ecosocialista Raül Romeva ha assegurat que la seva experiència el fa ser prudent a l'hora de celebrar que la UE hagi rebutjat que el Corredor Central sigui, ara per ara, una prioritat.

Raül Romeva

L'experiència em fa pensar que el govern espanyol ho tornarà a intentar.



De la seva banda, la periodista Carme Colomina creu que la Unió Europea ha fet tard.

Carme Colomina

És una bona notícia però crec que la Unió Europea ha tardat massa a veure que el Corredor Mediterrani ha de ser una xarxa prioritària.





Romeva i Colomina han exposat els errors que ha tingut Europa a l'hora d'encarar aquesta crisi. Una d'elles és no haver comptat amb un lideratge polític fort per donar les respostes necessàries a la situació actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.