ICV-EUiA defensa la vaga 'per dignitat'


  • Comparteix:

Calderon i Boix durant la roda de premsa

Calderon i Boix durant la roda de premsa

ICV-EUiA anima els santcugatencs a sumar-se a la vaga general convocada per aquest dijous. Els ecosocialistes denuncien una reforma laboral que, segons diuen, trenca amb les conquestes socials assolides els darrers 30 anys i consideren que cal donar-hi una resposta. Els regidors ecosocialistes de la ciutat faran vaga i destinaran l'assignació d'aquest dia a una entitat de la ciutat.

Els ecosocialistes defensen la vaga general com una oportunitat per dir prou davant una reforma laboral i unes retallades que consideren perjudicials per als treballadors. La formació veu en la reforma un pas enrere i una degradació de la situació dels treballadors i que cal donar resposta 'per dignitat'.

El copresident ecosocialista, Xavier Boix, assegura que aquesta vaga va més enllà de la reforma laboral.

Xavier Boix

És una vaga per dir prou. La reforma va lligada a unes polítiques ideològiques de dretes a tot Europa i Catalunya n'està al capdavant.


ICV-EUiA també ha fet una crida als comerciants de la ciutat perquè se sumin a la jornada de protesta. Els ecosocialistes alerten que les mesures preses des del govern de l'Estat i de la Generalitat provocaran un descens del consum i que per aquest motiu el comerç també té alguna cosa a dir-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.