L'EMD està immersa en un pla de racionalització del seu funcionament


  • Comparteix:

Seu de l'EMD

Seu de l'EMD

L'EMD de Valldoreix ha iniciat un procés de reorganització interna per millorar el funcionament quotidià de l'administració. Ho ha explicat el vocal d'Economia, Xavier Gavaldà, en una entrevista a Cugat.cat on ha avançat que dins d'aquest procés s'ha acomiadat una persona dedicada a tasques administratives i s'ha redistribuït part del personal. Gavaldà també ha defensat la viabilitat de l'administració del territori tot i el context de retallades.

Aquest procés té l'objectiu de racionalitzar el funcionament de les tasques dels tècnics i treballadors de l'entitat. El responsable d'Economia de l'EMD ha explicat que l'estructura de l'entitat estava 'sobredimensionada'. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Gavaldà

L'EMD és una administració sobredimensionada. Estem reorganitzat l'administració per racionalitzar-la.



El vocal ha assegurat que la pujada de quotes de l'escola bressol és l'única manera de fer viable el centre educatiu davant la davallada d'ingresos derivada de la crisi econòmica.

Gavaldà també ha defensat la viabilitat econòmica de l'EMD davant les propostes de reduir administracions davant la crisi.

Xavier Gavaldà

L'EMD existeix per mantenir la identitat pròpia de l'EMD. Econòmicament també és viable sempre que hi hagi un bon conveni amb l'Ajuntament.





El vocal ha explicat que, davant la davallada d'ingressos, l'entitat està cercant tot tipus de subvencions a les quals es pugui acollir per tirar endavant les seves prioritats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Volem que informin en quin percentatge s'han baixat el sou els politics. La persona acomiadada era molt estimada per la seva professionalitat i el seu sentit de servei. Hi han coses que no canvien mai.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 2/abr/12


Fer servir l’argument d’una reorganització interna, per justificar l’acomiadament d’una persona, em sembla un sarcasme, sobre tot quan el procés al que es fa referència es irreal. D’altra banda l’existència de l’EMD de Valldoreix no es justifica per qüestions identintaries, es justifica per la voluntat de la seva ciutadania per tenir un govern i unes competències pròpies. Quan es defensa la viabilitat de quelcom que no ha estat qüestionat, a mi se’m disparen les alarmes. Sempre he dit que una EMD es pot dotar o buidar de contingut en funció de la voluntat política de fer-ho. Sembla que ha començat el buidatge quan es diu que aquesta administració està sobredimensionada, situació aquesta, objectivament incerta.

Pablo Alonso. Enviat el 3/abr/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.