CiU proposa la concertació de serveis amb l'HGC mentre el Vicente Ferrer no funcioni


Temes relacionats

Conesa demana a Salut més especialitats i reforçar les urgències (22/mar/12)

L'Hospital Vicente Ferrer queda ajornat 'sine die' (26/gen/12)


  • Comparteix:

CiU demana a la Generalitat més serveis sanitaris a la ciutat

CiU demana a la Generalitat més serveis sanitaris a la ciutat

CiU demana al departament de Salut que estudiï la concertació de serveis sanitaris amb el Capio Hospital General de Catalunya (HGC) mentre no estigui construït l'hospital Vicente Ferrer. La demanda es recull en una moció que la formació presentarà dilluns al ple municipal, on els nacionalistes també defensaran una moció per manifestar el rebuig al possible rescat per part del govern de l'Estat espanyol de les autopistes del voltant de Madrid.

En la propera sessió plenària, CiU presentarà tres mocions. En una d'elles, la federació nacionalista insta la Generalitat a estudiar la concertació de serveis sanitaris amb el Capio Hospital General de Catalunya (HGC) mentre es mantingui la paralització de l'hospital de referència.

CiU demana al departament de Salut que 'apropi' l'especialitat de cardiologia i una unitat de diagnòstic ràpid als centres d'assistència primària del municipi. També reclama la planificació d'un centre d'urgències i d'atenció pediàtrica (CUAP) a la població.

Ho ha explicat a Cugat.cat, la copresidenta de CiU, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Per atendre tots els nens que tenim a Sant Cugat, que representen un 20% de la població, és important la planificació d'aquest centre.



La federació nacionalista també presenta una moció perquè el ple manifesti el rebuig al possible rescat per part del govern de l'Estat espanyol a les autopistes al voltant de Madrid amb previsió d'allargar les concessions de les autopistes de peatge catalans. Un punt que va aprovar recentment la junta de portaveus del Parlament.

Cristina Paraira

Molts ciutadans de Sant Cugat es poden veure afectats si la mesura tira endavant. Per això volem mostrar el nostre rebuig.





En paral·lel, CiU també defensarà un text on sol·licitarà el rebuig a qualsevol actuació discriminatòria respecte les dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.