El PP vol un revisió dels valors cadastrals a la ciutat


  • Comparteix:

El PP vol revisar el valor cadastral dels immobles de la ciutat

El PP vol revisar el valor cadastral dels immobles de la ciutat

El PP demanarà al ple de dilluns una revisió dels valors cadastrals dels immobles de la ciutat. Els populars també presentaran una moció en defensa dels drets humans, contra la persecució de les minories i a favor de la llibertat de pensament, expressió i religió.

Els populars volen que l'Ajuntament promogui una valoració col·lectiva dels immobles de la ciutat, segons la facultat que li atorga la Llei del Cadastre. El PP demana, a més, que, a l'hora d'aportar els criteris per establir els valors cadastrals, es tingui en compte que la tendència a la baixa dels preus dels immobles continuarà en el futur. Així es vol reduir la problemàtica acutal, en què els valors cadastrals continuen en ascens malgrat que els preus cauen. Segons els populars, una revisió dels valors cadastrals serviria per alleugerir la pressió econòmica sobre els santcugatencs derivada de la recaptació de l'Impost de Béns Immobles (IBI), la qual genera, diuen, situacions econòmiques insuportables a algunes unitats familiars.

No serà l'unica moció popular al ple de dilluns. El PP vol que el govern espanyol exerceixi la pressió política necessària perquè el govern del Pakistan firmi la petició d'indult d'Asia Bibi, condemnada a mort per blasfemia, i perquè el govern d'Iran faci el mateix amb Youcef Naddarkhani, condemnada a mort per deixar l'islam i convertir-se al cristianisme. Ho explica el regidor del PP, Bruno de Salvador.

Bruno de Salvador

Hi ha minories religioses a tot el món que estan patint pel fet de seguir una religió. Això no és acceptable.









A més, el PP també vol que aquests acords es traslladin a les ambaixades espanyoles del Pakistan i l'Iran.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina hipocresia tant gran que el partit que representa l'antitesis de les llibertats presenti aquesta moció. Diuen que volen protegir les minories i estan intentant eliminar i escanyar la nació catalana, la seva cultura i la seva llengua. Quin fastic Els hi proposo que deroguin el Decret de Nova Planta per començar i ser creibles ¡¡

Joan Serrallonga. Enviat el 12/abr/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.