ERC vol que els pressupostos generals incloguin una partida per a l'intercanviador de Vollpelleres


Temes relacionats

ERC apunta que CiU s'atribueix propostes republicanes sobre mobilitat (14/mar/12)

ERC demana que el preu dels bitllets de transport públic depengui del quilometratge ( 1/mar/12)


  • Comparteix:

Ingla i Tardà a l'estació de la plaça de Lluís Millet

Ingla i Tardà a l'estació de la plaça de Lluís Millet

ERC presentarà una esmena als pressupostos generals de l'Estat espanyol (PGE) perquè incloguin una partida per a la construcció de l'intercanviador de Volpelleres, així com l'elaboració d'un calendari d'execució. Aquesta demanda s'emmarca dins la campanya de mobilitat dels republicans que, a àmbit local, es traduirà dilluns en la presentació d'una moció al ple, a través del PSC, que afegirà la creació d'una línia de bus nocturna a la ciutat i la petició al govern d'allargar la línia R7 de Rodalies fins a Sant Cugat.

A les portes del debat dels pressupostos espanyols, ERC farà una 'ofensiva' per introduir una partida per construir l'intercanviador de Volpelleres, tal com preveu el pla de Rodalies de 2009. L'esmena també sol·licita la redacció d'un calendari d'execució d'aquesta infraestructura que hauria de connectar les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i Rodalies ubicades en aquest barri.

La proposta dels republicans, que demanaran el suport dels diputats catalans al Congrés, s'acompanya d'una iniciativa legislativa per debatre aquesta qüestió a la comissió de Foment. El diputat d'ERC al Congrés espanyol, Joan Tardà, ha defensat en una visita a Sant Cugat la importància d'aquesta reivindicació.

Joan Tardà

Ens posem a disposició dels companys a Sant Cugat i també del govern municipal i les institucions per aconseguir la màxima unitat d'acció.


Aquesta demanda s'emmarca dins la campanya de mobilitat que els republicans han engegat a àmbit estatal i nacional. A Sant Cugat, la sol·licitud tindrà una traducció en forma de moció al ple d'aquest dilluns, a través del PSC.

El text inclou una desena de propostes entre les quals destaquen la petició a la Generalitat de modificar el recorregut de la R7 de Rodalies per allargar-lo fins a Sant Cugat i la creació a Sant Cugat d'una línia de bus nocturna per connectar els locals d'oci amb el centre i els districtes. Mireia Ingla és la presidenta local d'ERC.

Mireia Ingla

Apel·lem al govern municipal a dotar Sant Cugat d'un servei necessari per la gent jove, ja que també ells agafen el bus a la ciutat.


En la seva visita a Sant Cugat, el diputat republicà al Congrés, Joan Tardà, ha carregat contra el PP després que aquest dijous la formació el vetés a la Comissió de Secrets Oficials. Tardà ha dit que l'independentisme català ha de servir de mirall per visibilitzar 'les vergonyes i misèries' del nacionalisme espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.