Michael Cáceres, nou primer secretari local del PSC


Temes relacionats

Villaseñor i tres santcugatencs més entren a l'executiva del PSC Vallès Oest ( 3/mar/12)


  • Comparteix:

Cáceres ha animat la militància a treballar dur

Cáceres ha animat la militància a treballar dur

El nou primer secretari del PSC, Michael Cáceres, assumeix el càrrec amb l'objectiu de recuperar el paper que el partit tenia a la ciutat i lluitar per una 'societat més igualitària'. Cáceres reconeix que la situació de la formació a la ciutat és delicada, però creu que a través de la mobilització dels seus militants podran arribar a la ciutadania que es troba en una situació difícil per la crisi econòmica. El fins ara secretari d'Organització ha estat escollit per unanimitat en el congrés del partit que ha tingut lloc aquest dissabte al Centro Popular Andaluz (CPA).

Cáceres substitueix des d'aquest dissabte Ferran Villaseñor al capdavant de la secció local de la formació. Cáceres reconeix que els resultats electorals a la ciutat deixen el partit en una situació complicada, però es mostra optimista amb la possibilitat de remuntar la situació.

Michael Cáceres

Hem de ser optimistes, tenim il·lusió i gent preparada. Comencem amb una situació difícil, però la gent s'esta adonant que hi ha alternatives al capitalisme salvatge.



Cáceres ha estat elegit per 39 vots a favor i cap en contra i es mostra satisfet de poder assumir aquest repte perquè entén que el projecte socialista és molt important per a la ciutat.

Michael Cáceres

El partit socialista defensa els més dèbils, i precisament en aquest context de crisi el PSC ha de defensar polítiques socials destinades a què tothom tingui les mateixes oportunitats.



A més, al congrés els militants han aprovat l'informe de gestió de l'executiva i la ponència política que ha de guiar l'actuació del partit els propers quatre anys.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Rubí, Carme García, i de representants municipals de CiU, ERC i ICV-EUiA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.