Pilar Gefaell, filla predilecta de la ciutat


Temes relacionats

El Siglo dedica els concerts d'aquesta setmana a Pilar Gefaell (18/gen/12)

Més de 500 familiars, amics i companys acomiaden Pilar Gefaell (16/gen/12)

Mor Pilar Gefaell, col·laboradora de Cugat.cat i actriu de doblatge (15/gen/12)


  • Comparteix:

L'espòs de Gefaell agraeix el reconeixement del ple

L'espòs de Gefaell agraeix el reconeixement del ple

Pilar Gefaell ja és filla predilecta de la ciutat després que el ple municipal hagi decidit aquest dilluns per unanimitat reconèixer així la implicació de Gefaell en la vida associativa de la ciutat. Es tracta d'un homenatge pòstum a Gefaell, desapareguda a principis d'any, que també optava a un dels Premis Ciutat de Sant Cugat.

Pilar Gefaell, col·laboradora de Cugat.cat, va estar vinculada al grup municipal de comunicació des dels seus inicis com a ràdio local. Durant la seva trajectòria a la casa, Gefaell ha estat una de les veus més representatives de l'emissora en protagonitzar bona part de les falques i programes com 'Pares i nins' i 'Sant Cugat a fons'.

La seva vessant educativa també ha estat significativa a la ciutat, ja que va ser membre de l'AMPA de l'escola Collserola i va impulsar diverses iniciatives a través dels Plans Educatius d'Entorn. En la seva darrera etapa professional, la col·laboradora estava al capdavant de l'àrea comercial de Cugat.cat, que compaginava amb el doblatge de pel·lícules, una faceta que va iniciar de ben jove.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha mostrat a Pilar Gefaell com un exemple del que hauria de ser Sant Cugat, tot alabant la seva tasca a la ciutat.

Mercè Conesa

La Pilar és com volem que sigui la nostra ciutat: femenina i lluitadora. Així l'hem de recordar.




Tots els grups polítics amb presència al ple municipal han tingut paraules d'elogi per a Gefaell, traspassada el passat mes de gener als 48 anys.

L'acte d'entrega del títol es farà coincidir amb la festa que amics i familiars de la col·laboradora de Cugat.cat estan preparant per al primer dissabte de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.