Conesa renya els partits per presentar al ple mocions sense contingut local


  • Comparteix:

L'alcaldessa Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha advertit en el ple municipal d'aquest dilluns que les mocions que presenten les forces polítiques han de tenir relació amb Sant Cugat després que diversos temes tractats aquest dilluns no fossin d'àmbit local. Conesa ha interromput uns segons la sessió per demanar als grups que facin una reflexió i valorin si la feina que estan fent als plens és la que els pertoca com a representants municipals.

En el ple d'aquest dilluns, l'alcaldessa ha emplaçat tots els grups municipals a enfocar el contingut de les mocions que es presenten a l'àmbit estrictament local. Durant la sessió del mes d'abril, que s'ha allargat fins a quarts d'una de la matinada, Mercè Conesa ha convidat els regidors a fer una reflexió sobre la funció que tenen com a representants municipals.

Mercè Conesa

Ja està bé de portar punts en aquest plenari que no tractin de temes de Sant Cugat. Hem de fer una reflexió entre tots.


Precisament en aquest ple, el PP ha presentat una moció en defensa dels drets humans i contra la persecució de les minories; ICV-EUiA n'ha presentat una sobre el tractat de comerç d'armes i la CUP ha defensat una moció en suport als membres de Jubilats per Mallorca. Al ple de març, el PSC va ser una de les formacions que van entrar mocions contra la reforma laboral, i a la sessió de febrer, CiU va elaborar una moció perquè l'aeroport del Prat sigui una infraestructura al servei de les necessitats del país.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Suposo que també ho diu pel seu partit que ha presentat mocions en favor de l'aeroport del prat, el corredor mediterrani...Hi ha temes que tot i ser supramunicipals ens afecten com a ciutadans,visquem a Sant Cugat o a Sant Cristòfol de Toses. Per tant, aquestes declaracions semblen una rebequeria caciquil de qui vol esbandir ràpid una de les principals obligacions que tenen els regidors del ple.

David Pina Fíguls. Enviat el 18/abr/12


totalment d'acord amb el David i afegeixo:qui decidirà el que tingui o no a veure amb la ciutat? ella? si és un tema que te a veure amb drets humans per exemple no és lògic que els representants POLÍTICS de la ciutat que promou la Universitat de la Pau en parlin,o no? 5 minuts després de dir això el regidor es va passar 10' parlant de les glòries catalanes dels reis que van venir a fer corts....i ningú va dir res!! que portin més punts de govern i ja veuran com els grups no presenten tantes mocions,la majoria propostes per millorar aspectes de la vida quotidiana de la ciutat

Xavier Boix Roca. Enviat el 18/abr/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.