Jordi Puigneró no repetirà com a president local de CDC


Temes relacionats

Jordi Puigneró, nou president de CDC (27/oct/09)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró als estudis de Cugat.cat

Jordi Puigneró als estudis de Cugat.cat

L'actual president local de CDC, Jordi Puigneró, renuncia a la reelecció del seu càrrec per dedicar més temps al govern de la ciutat i a la seva família. En un comunicat enviat a la militància, el convergent ha destacat la satisfacció que li ha suposat liderar el partit durant una etapa molt dolça electoralment per a la federació nacionalista a àmbit local. D'aquesta manera, Puigneró abandonarà la presidència a l'assemblea local de finals del mes vinent, on s'elegirà la nova executiva local.

Puigneró ha destacat que, durant els seus tres anys al capdavant del partit, CiU ha revalidat la majoria absoluta a les eleccions municipals amb l'actual alcaldessa, Mercè Conesa, i ha recuperat la presidència de l'EMD de Valldoreix després de molt anys d'oposició. A més, afegeix, ha guanyat àmpliament a les eleccions nacionals i, de nou, ha guanyat unes eleccions al Congrés de Diputats al municipi.

A la carta enviada a la militància, l'encara president de CDC es mostra molt satisfet de la implicació del partit durant la consulta popular per la independència de desembre de 2009 i destaca que el partit és 'clau i central' a Sant Cugat i 'pal de paller' de Catalunya.

Jordi Puigneró va substituir l'octubre de 2009 el fins aleshores president Ramon Bonastre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.