Campuzano (CiU): 'El trencament amb l'Estat espanyol és irreversible'


  • Comparteix:

Campuzano ha signat llibres a la parada de CiU de la plaça d'Octavià

Campuzano ha signat llibres a la parada de CiU de la plaça d'Octavià

El diputat de CiU al Congrés espanyol Carles Campuzano considera que hi ha una desconnexió evident i irreversible de la societat catalana amb l'Estat espanyol que s'ha accentuat després dels primers mesos del govern del PP. En una visita a Sant Cugat, Campuzano creu que Rajoy i el PP han de decidir en breu si volen ajudar Catalunya a sortir de la crisi o la volen 'ofegar'. En aquest sentit, el diputat nacionalista ha explicat que si l'Estat espanyol no garanteix la prosperitat del país, el trencament és inevitable.

Carles Campuzano ha fet aquestes reflexions a la parada de Sant Jordi de la federació nacionalista, on ha signat exemplars de 'La transició nacional', que recull articles de diferents personalitats del partit com el president Artur Mas, Ramon Tremosa, Josep Maria Vila d'Abadal i Meritxell Budó, entre d'altres.

Campuzano ha destacat que CiU està obligada a negociar tot i que considera que la federació no se'n sortirà. Per això, el diputat de CiU creu ja irreversible el trencament dels catalans amb l'Estat espanyol.


Carles Campuzano

Jo crec que el procés de desconnexió és irreversible. Falta saber quan i com.


Campuzano ha explicat que davant aquesta situació, CiU haurà d'intentar que el país resisteixi econòmica i socialment, treballar per evitar la fractura social i actuar com si ja fos independent en molts sentits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.