El PSC alerta que deficičncies d'urbanització a la zona del pont de Can Graells fan perillar la seguretat


Temes relacionats

El PSC de Sant Cugat se suma a la manifestació per l'educació pública (20/abr/12)

El PSC reclama una comissió informativa sobre el deute amb l'empresa gestora de 'Els avions' (19/abr/12)

La Festa del Cel continua sent un espectacle aeri ( 3/jul/11)


  • Comparteix:

Imatge d'una esqueda a la zona. /Font: PSC

Imatge d'una esqueda a la zona. /Font: PSC

El PSC denuncia que l'entorn del pont de Can Graells pateix greus deficičncies de construcció que posen en perill la integritat de la infraestructura, els vianants i els vehicles. Els socialistes exigeixen a l'equip de govern que extremi les mesures de seguretat al pont, tancat des de fa mesos, i al camí de Can Marcet, que ha patit un esllavissament a causa de les pluges.

Segons la formació, l'entorn del pont de Can Graells, situat sobre la riera de Can Camps i tancat al trŕnsit des de fa mesos, pateix diferents problemes estructurals. El PSC denuncia la falta de tapes als conductes del clavegueram i l'aigua, diverses esquerdes a l'entorn del pont i l'esllavissament d'una part del camí de Can Marcet a causa de les precipitacions.

Els socialistes també adverteixen que s'ha arrencat el coure de diversos fanals i que, per tant, no hi ha llum durant la nit. El portaveu municipal del PSC, Ferran Villaseńor, exigeix aplicar-hi mesures de seguretat urgents perquč és un entorn proper a zones escolars com el Pureza de María i el Col·legi Japončs.

Ferran Villaseńor

Hem de pensar que estŕ darrera d'una escola, el Pureza de María. Si algun escolar hi accedeix podria haver-hi algun accident.


Els socialistes han anunciat que en la propera comissió informativa reclamaran a l'equip de govern que corregeixi les deficičncies a la zona, a la qual s'hi pot accedir fŕcilment malgrat la col·locació d'algunes tanques de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.