La urbanització del sector de la Muntanyesa Nord es retarda fins al 2013


  • Comparteix:

Moment del consell de barri d'aquest dijous

Moment del consell de barri d'aquest dijous

La urbanització del sector de la Muntanyesa Nord de la Floresta no començarà fins al primer trimestre de 2013 a causa d'un replantejament del projecte que buscarà rebaixar el pressupost i les contribucions especials del veïns. Això ha anunciat l'equip de govern en el consell de barri del districte on algunes entitats veïnals han reclamat destinar part dels 600.000 euros d'aquestes obres a urbanitzar altres carrers que consideren més prioritaris.

L'equip de govern ha decidit reformular el projecte d'urbanització de la Muntanyesa Nord en constatar que les contribucions especials que han d'assumir els veïns eren molt elevades. La confecció d'unes noves quotes més assequibles per als santcugatencs afectats portarà la regidoria d'Urbanisme a ajornar l'inici dels treballs fins al primer trimestre de 2013. Pere Casajoana és regidor d'Urbanisme i Obres.

Pere Casajoana

Volem que la modificació rebaixi el pressupost perquè hi hagin unes contribucions especials inferiors.


La urbanització consisteix en l'asfaltat, el clavegueram i enllumenat de la Muntanyesa Nord i dels carrers del Caqui, Casino i Bonavista. Una actuació amb la qual no estan d'acord algunes entitats veïnals del districte que han sol·licitat destinar part dels 600.000 euros del pressupost a la urbanització de carrers més prioritaris. Josep Comellas és el representant veïnal al consell de barri de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta.

Josep Comellas

És etern i ha passat amb l'anterior consistori i amb aquest. Es fan dos sectors en 10 anys.



L'Associació de Veïns de la Serreta ha demanat a l'equip de govern que abans d'encetar aquestes obres finalitzin els treballs del barri, que ja han pagat els veïns.

D'altra banda, diversos veïns han exigit la instal·lació immediata de la càmera de videovigilància a la plaça de l'estació del districte. Aquests florestans denuncien, entre d'altres coses, el consum d'alcohol a la via pública de nit a l'entorn de la farmàcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.