2.000 santcugatencs ja han signat en defensa de l'escola en català


Temes relacionats

Uriel Bertran (SI): 'El pacte fiscal és impossible' ( 3/feb/12)

Més de 800 santcugatencs ja han signat per l'escola en català (28/gen/12)

El santcugatenc Agustí Guerrero, nou secretari d'Imatge de SI al Vallès Occidental (18/des/11)

Solidaritat Catalana engega la recollida de signatures per protegir l'educació en català (27/nov/11)


  • Comparteix:

La concentració d'aquest dissabte

La concentració d'aquest dissabte

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) continua la campanya 'Defensem l'Escola en Català' i ja ha recollit unes 2.000 signatures a la ciutat. L'agrupació local s'ha concentrat aquest dissabte davant de l'ajuntament per protestar contra els atacs que el sistema educatiu català està rebent els darrers mesos. El termini de recollida de signatures de suport a la campanya, que havia d'acabar aquest Sant Jordi, s'ha allargat finalment fins Sant Joan per aconseguir el màxim suport a la proposta legislativa que SI presentarà al Parlament.

La campanya 'Defensem l'Escola en Català', que pretén blindar per llei el model educatiu d'immersió lingüística, ha allargat el termini de recollida de signatures per aconseguir el 3% de firmes de la població catalana per donar força a la llei que presentarà Solidaritat al Parlament. A la ciutat, SI està a prop d'assolir aquest objectiu perquè ja té més de 2.000 signatures. Ho ha explicat el coordinador de l'agrupació local, Jordi Manchón.

Jordi Manchón

Rebutgem qualsevol mesura que ens impedeixi exercir els nostres drets com a catalans. Aquest és l'objectiu de 'Defensem l'Escola en Català' que a Sant Cugat està anant molt bé.




SI ha convocat també aquest dissabte dues concentracions, al matí i a la tarda, davant de l'ajuntament en el marc de la campanya. Altres agrupacions locals han organitzat protestes similars a diferents punts del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.