ICV-EUiA defensa el treball conjunt de les forces d'esquerra de Sant Cugat


Temes relacionats

Michael Cáceres (PSC) veu llunyà un front d'esquerres a la ciutat ( 3/mai/12)


  • Comparteix:

Boix en una imatge d'arxiu

Boix en una imatge d'arxiu

ICV-EUiA aposta per la coordinació de les forces d'esquerra de la ciutat i respon així a les paraules del primer secretari del PSC, Michael Cáceres, que veiés molt llunyà un front d'aquestes formacions a àmbit local. Els ecosocialistes rebutgen la fórmula d'una coalició però consideren necessari el treball conjunt dels partits progressistes per fer front a les 'polítiques neoliberals' del govern.

ICV-EUiA ha estat una de les forces que més vegades s'ha pronunciat a favor de la unitat de l'esquerra. El copresident ecosocialista Xavier Boix ha explicat a Cugat.cat com hauria de ser aquest treball conjunt.

Xavier Boix

No estem parlant de coalicions, parlem de majories socials. Volem que hi hagi un treball conjunt de pedagogia i reacció des de l'esquerra.



Aquestes declaracions arriben després que el primer secretari del PSC, Michael Cáceres, veiés molt llunyà en una entrevista a Cugat.cat un front d'esquerres a la ciutat per la distància ideològica amb la CUP i ERC en la qüestió nacional.



  • Comparteix:

COMENTARIS

només un comentari:nosaltres no rebutgem una coalició d'esquerres,el que diem és que la confluència de totes les energies d'esquerres no han d'acabar necessàriament amb una coalició de partits sinó amb front social i polític per aturar les polítiques neoliberals encapçalades per CiU i PP. I si al final creiem que val la pena la suma tambe d'aquells partits d'esquerres que s'ho creguin doncs benvingut sigui!!

Xavier Boix Roca. Enviat el 5/mai/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.