Presència santcugatenca al Congrés del PPC


  • Comparteix:

El nou logotip del PP a Catalunya es presentarà oficialment durant el congrés

El nou logotip del PP a Catalunya es presentarà oficialment durant el congrés

El congrés que el PP de Catalunya celebra aquest cap de setmana comptarà amb presència santcugatenca amb la participació de nou compromissaris, entre ells, el president local, Jordi Carreras, i el secretari del PP català, Jordi Cornet. A més, els membres locals han presentat diverses esmenes a les ponències política i social. El congrés ha de tancar files entorn l'actual presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, l'única candidatura a la renovació de l'executiva, que incorpora el santcugatenc Jordi Cornet com a secretari general.

La delegació local ha presentat esmenes a dues de les quatre ponències que debatrà el congrés. Es tracta de diverses esmenes a la ponència social i una a la política.

La membre del PP de Sant Cugat, Maria Dolors Domènech, ha explicat la proposta santcugatenca a la ponència política.

M. Dolors Domènech

Nosaltres som catalans i per aquest fet defensem també la cultura catalana i la llengua catalana. El fet de ser catalans, i per suposat espanyols, no vol dir renunciar a la nostra cultura.


El congrés ha de servir per refundar el partit a Catalunya, una intenció que es materialitzarà en el nou logotip que incorpora 'català' i la senyera. A més, s'ha d'aprovar la renovació de l'executiva a la qual només opta una única candidatura encapçalada per l'actual presidenta.

Els membres locals que participaran al congrés són: el president del PP local, Jordi Carreras, Álvaro Benejam, Bruno de Salvador, Maria Dolors Domènech, Leo Leonelli, Ester Cabello i Erik Johanson. A més, la delegació local aporta dos compromisaris nats que són Alfredo Bergua i el secretari del PP català Jordi Cornet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.