El PP referma el suport a Sánchez-Camacho, però rebutja alguns punts aprovats pel congrés


Temes relacionats

Presència santcugatenca al Congrés del PPC ( 4/mai/12)

Jordi Carreras assisteix al congrés estatal del PP a Sevilla (17/feb/12)

El PP de Sant Cugat, satisfet amb l'elecció de Sánchez-Camacho ( 7/jul/08)


  • Comparteix:

Sánchez-Camacho ha estat reelegida presidenta del PPC / Font: ACN

Sánchez-Camacho ha estat reelegida presidenta del PPC / Font: ACN

La delegació local del PP català tanca files entorn la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, i veu el 13è congrés del partit com una reafirmació de la seva catalanitat sense renunciar a la identitat espanyola. Tot i això, la delegació santcugatenca discrepa en alguns punts que s'han presentat en la ponència social del congrés, celebrat aquest cap de setmana a Barcelona. En total, nou compromissaris santcugatencs han participat en la trobada dels populars.

Segons el president local, Jordi Carreras, el congrés ha servit per refundar el partit i confirmar el lideratge de Sánchez-Camacho i de la política que duu a terme. Una manera de fer, explica, basada en un catalanisme que no entra en contradicció amb el fet de sentir-se espanyol.

El PP local ha presentat en aquest congrés diverses esmenes a les ponències política i social. Aquesta última ha estat rebutjada per la delegació local, tot i el suport de la resta del congrés. La ponència social desenvolupa el posicionament del partit respecte la família i la immigració, entre d'altres qüestions, i no ha incorporat les propostes dels santcugatencs, uns punts que la delegació local considera cabdals.

Carreras s'ha negat a explicar els motius pels quals han votat en contra al·legant que es tracta de qüestions internes. Tot i així, ha afegit que discrepar en certes qüestions entra dins de la normalitat democràtica.

Jordi Carreras

Entra dins de la normalitat democràtica no estar d'acord en certes qüestions.


Els membres locals que han participat en aquest congrés són: el president del PP local, Jordi Carreras, Álvaro Benejam, Bruno de Salvador, Maria Dolors Domènech, Leo Leonelli, Ester Cabello i Erik Johanson. A més, la delegació local ha aportat dos compromissaris nats que són Alfredo Bergua i el secretari del PP català, Jordi Cornet, que repeteix a l'executiva del partit.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Gritos de "traidor" en el congreso del PPC, Por votar en contra de la ponencia social. El voto en contra de delegados de Sant Cugat del Vallès- ha sido recibido con silbidos en el plenario e incluso con algún grito de "traidor". Notícia del portla e-notícias: http://politica.e-noticies.es/gritos-de-traidor-en-el-congreso-del-ppc-64270.html#ini_comen Sense més comentaris......

Joan Valentí Freixes. Enviat el 7/mai/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.