La JNC aposta per la independència amb una gimcana i una arrossada popular


  • Comparteix:

Cartell de l'activitat / Font: JNC

Cartell de l'activitat / Font: JNC

Promoure els avantatges d'un estat català plenament sobirà a través d'activitats lúdiques és l'objectiu de la 'Gimcana per la independència', que organitza aquest dissabte la secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). Des de dos quarts de dotze del matí fins a la tarda, els assistents participaran en un concurs de preguntes i una arrossada popular al parc de Ramon Barnils. Les entrades tenen un preu de 12 euros, amb un descompte de dos euros si es reserven anticipadament a jnc@santcugat.cat.

El cap local de la formació juvenil, Àlex Calmó, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu de la iniciativa.

Àlex Calmó

Volem conscienciar la gent sobre la llibertat del nostre país.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el coordinador regional de la JNC, Ignasi Freixa, seran els encarregats de donar la benvinguda als assistents. La gimcana començarà al punt del migdia, i dues hores més tard tindrà lloc l'arrossada popular. A la tarda, cap a les quatre, els membres de l'equip guanyador seran guardonats amb una estelada.

Les entrades tenen un preu de 12 euros el mateix dia i 10 euros si es reserven anticipadament a l'adreça electrònica jnc@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.