El PP vol una atenció integral per a les joves embarassades en risc d'exclusió


Temes relacionats

El PP demanarà al ple la creació d'una xarxa de suport a la dona embarassada per reduir els avortaments (15/mai/09)


  • Comparteix:

El PP torna a demanar més protecció per a les dones embarassades

El PP torna a demanar més protecció per a les dones embarassades

El PP demanarà al proper ple municipal la creació d'un servei d'assessorament gratuït de suport a les joves santcugatenques embarassades en risc d'exclusió social. La moció que defensaran els populars també sol·licita que el servei s'inclogui dins el departament de Benestar Social i Família i a la pàgina d'inici de la web de l'Ajuntament.

La secció local del PP considera que l'embaràs en l'adolescència comporta un major risc biològic per a mare i fill i que la majoria de les joves arriben al primer control ja entrada la segona meitat del procés de gestació. El PP també troba a faltar que a la web de l'Ajuntament, Santcugat.cat, no hi hagi informació específica sobre com assessorar les joves santcugatenques embarassades.

És per això que els populars portaran al ple d'aquest mes la necessitat que Sant Cugat disposi d'un servei d'assessoria gratuït i de suport a joves embarassades amb circumstàncies de precarietat o conflicte social. De la mateixa manera el text reclama que el servei s'inclogui dins el departament de Benestar Social i Família i a la web municipal Santcugat.cat.

La moció del PP especifica que, entre d'altres coses, aquest servei hauria de donar atenció psicològica pel dol posterior a l'avortament i ajudar les joves a establir llaços i amistats entre les gestants.

Tot just fa tres anys que el PP va portar una moció al ple en què demanava ajudes a dones embarassades per reduir la taxa d'avortament. Aquella moció va ser rebutjada per tots els grups polítics argumentant que ja existeixen programes de suport a l'embaràs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.