El PSC, decebut amb els consells de barri


Temes relacionats

Un nou autobús connectarà Mira-sol, el tercer CAP i l'institut Leonardo (15/mai/12)

Els veïns de Sant Joan de Mira-sol reclamen solucions als problemes de mobilitat per anar al tercer CAP (10/mai/12)

Noves dates en el calendari de preinscripció i matrícula escolar per al curs 2012-2013 ( 9/mai/12)

Comença el període de preinscripció a les escoles bressol municipals ( 7/mai/12)

Les Planes utilitza els diners de lliure disposició per urbanitzar el carrer de la Font (26/abr/12)

Els preus públics de les escoles bressol pugen un 3'8% el proper curs (19/abr/12)


  • Comparteix:

Ferrann Villaseñor i Pere Soler

Ferrann Villaseñor i Pere Soler

El PSC es mostra preocupat per les mesures que el govern tira endavant en alguns districtes de la ciutat, sense passar abans pels consells de barri. Els socialistes critiquen que l'equip de govern hagi decidit destinar, per exemple, els diners de lliure disposició de les Planes per urbanitzar el carrer de la Font sense portar-ho a debat abans i que aquestes obres, a més, estiguin previstes també en el projecte de Llei de Barris. A més, reclamen a l'Ajuntament un servei de taxi compartit per als veïns de Mira-sol que s'han de desplaçar fins el CAP Turó de Can Mates fins que la nova línia d'autobús L11 no entri en funcionament.

Després de la constitució dels cinc nous consells de barri ara fa uns mesos i de la primera celebració ordinària de la sessió a les Planes i a la Floresta, el PSC s'ha mostrat preocupat per com s'estan desenvolupant. Els socialistes asseguren que l'equip de govern pren decisions fora dels consells sense recollir la voluntat del conjunt dels veïns dels districtes.

El regidor Pere Soler posa un exemple del que ha passat a les Planes.

Pere Soler

L'Ajuntament ha assignat l'arranjament del carrer de la Font fora del consell de barri. A més, aquest carrer forma part ja de la Llei de Barris.





El portaveu Ferran Villaseñor, representant al consell de barri de la Floresta, ha lamentat, d'altra banda, que la urbanització del sector de la Muntanyesa Nord d'aquest districte no comenci fins al primer trimestre de 2013. Villaseñor creu que amb aquests endarrariments el que es fa és 'enganyar els veïns'.

D'altra banda, el PSC ha demanat una rectificació immediata de les normes de preinscripció a les escoles bressol. Segons els socialistes, ara està fora de la legalitat. Així ho ha dit Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Demanem una rectificació immediata de les normes de preinscripció perquè s'adapti a la legislació vigent. Perquè ara no ho està.



Els socialistes s'han mostrat satisfets per l'anunci fet per l'equip de govern de posar en marxa una nova línia d'autobús per als veïns de Mira-sol que garantirà la mobilitat del districte amb l'institut Leonardo da Vinci i el Centre d'Atenció Primària (CAP) Turó de Can Mates. El PSC creu convenient, però, que els veïns d'aquesta zona de la ciutat disposin d'un servei de taxi compartit fins que aquest servei no entri en funcionament, previst al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.