El govern espanyol relleva el santcugatenc Carles Casajuana a l'ambaixada de Londres


Temes relacionats

Carles Casajuana presenta a Cugat.cat 'Un escàndol sense importància' (29/set/11)


  • Comparteix:

Carles Casajuana a l'estudi de Cugat.cat

Carles Casajuana a l'estudi de Cugat.cat

El santcugatenc Carles Casajuana ha deixat el seu càrrec com a ambaixador espanyol a Londres, posició que ocupava des de 2008. El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha nomenat en el seu lloc a l'exministre Federico Trillo, que deixa el seu escó al Congrés espanyol després de 23 anys.

Carles Casajuana va néixer el 1954 a Sant Cugat i té una extensa carrera com a diplomàtic que s'allarga més de tres dècades. També ha destacat en la seva faceta com a escriptor i és autor de llibres com 'Tap d'escopeta', 'Esperit d'evasió' i 'L'últim home que parlava català', amb el que va guanyar el Premi Ramon Llull fa dos anys. A més, va ser el pregoner de la Festa Major de fa tres anys.

El seu relleu a l'ambaixada del Regne Unit a Londres l'ha agafat Federico Trillo, exministre de Defensa i expresident del Congrés dels Diputats. De moment, es tracta de l'única excepció a la línia general manifestada pel ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, que va expressar la seva voluntat de nomenar ambaixadors de perfil diplomàtic i no polític.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.