El govern nega que es dupliquin partides urbanístiques com denuncia el PSC


Temes relacionats

El PSC, decebut amb els consells de barri (15/mai/12)


  • Comparteix:

Últim consell de barri de les Planes

Últim consell de barri de les Planes

L'equip de govern nega que es dupliquin partides d'un mateix projecte urbanístic i que les decisions de millora dels districtes no passin pels consells de barri. D'aquesta manera respon el PSC, que aquesta setmana ha denunciat que s'han destinat els diners de lliure disposició de les Planes per urbanitzar el carrer de la Font sense portar-ho a debat abans i que aquestes obres, a més, estan previstes també en el projecte de Llei de Barris.

El president del consell de barris de les Planes, el regidor Joan Puigdomènech, ha desmentit d'aquesta manera les acusacions dels socialistes. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

La quantitat global del Pla de Barris no donava per asfaltar-ho tot. Amb els veïns vam decidir que el que no arribés ho faríem amb els diners de lliure dispoció.


D'altra banda, Puigdomènech ha afegit que els consells de barri són uns espais 'on les coses vénen treballades' prèviament amb els veïns afectats com, assegura, han fet amb l'associació de veïns del districte en relació a la urbanització del carrer de la Font. En aquest sentit, el polític ha explicat que no es pot pretendre discutir de manera inicial cada projecte a un consell de barri senser haver-ho treballat abans. Puigdomènech ha aclarit, però, que el consell de barri pot, si ho considera oportú, tirar enrere una iniciativa si considera que necessita estar més treballada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La notícia anunciada pel govern municipal després del consell de barri va ser: "El Consell de Barri de les Planes ha ratificat aquest dimecres l'acord per finançar la urbanització del carrer de la Font amb la totalitat dels diners de lliure disposició d'aquest districte. En total, es destinaran 235.000 euros a les obres, que podrien començar el darrer trimestre d'aquest any amb una durada prevista de sis mesos." No és cert que es ratifiqués ni acordés res en el consell de barri que és el que hem denunciat. Per tant no es pot desmentir una cosa que és evident que no es va tractar en cap cas. Espero que amb la lectura de l'acta es demanin les consequents disculpes per avançar acords del consell de barri quan encara no s'han pres.

Ferran Villaseñor. Enviat el 19/mai/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.