La coordinació entre Policia Local i Mossos d'Esquadra, prioritat en matèria de seguretat


Temes relacionats

El ple rebutja censurar l'ús policial de les pilotes de goma en els disturbis (22/mai/12)

Jordi Hosta, nou inspector en cap de la comissaria local dels Mossos d'Esquadra (22/mai/12)

Detinguts a Sant Cugat els autors del robatori d'un vehicle a Barcelona ( 2/mai/12)

Tres detinguts per robar bicicletes a carrers i trasters de la ciutat (26/abr/12)

Sant Cugat combat el 'botellón' amb multes de 375 euros (14/mar/12)


  • Comparteix:

Patrulla mixta

Patrulla mixta

La coordinació absoluta entre els agents de la Policia Local i els dels Mossos d'Esquadra és la prioritat de l'Ajuntament en matèria de seguretat. Ho ha assegurat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant l'entrevista mensual amb Cugat.cat on ha afegit que evitar el 'botellón' i que hi hagi un repunt de delictes sobre la propietat són les dues accions bàsiques en les quals treballen els cossos de seguretat a la nostra ciutat. Mira l'entrevista sencera a Cugat tv

L'alcaldessa, Mercè Conesa, explica així l'objectiu prioritari que hi ha a Sant Cugat. Són declaracions al programa 'Línia directa' de Cugat.cat (91.5FM).

Mercè Conesa

El primer objectiu és la coordinació absoluta entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra perquè ens permet arribar molt més a tot el territori.


Conesa ha explicat, a més, que els robatoris i els delictes sobre la propietat són uns dels principals objectius a combatre a Sant Cugat. Amb tot, l'alcaldessa ha assegurat que no hi ha hagut cap repunt en els últims mesos, tot i el context de crisi que es viu.

Una altra de les accions importants a la nostra ciutat és la presència policial. Segons Conesa, fer visible els cotxes policials a les entrades i sortides de la ciutat, així com al mercadet dels dijous, ajuda a avançar-se als possibles delictes.

Des d'aquesta setmana la comissaria local dels Mossos d'Esquadra té un nou inspector en cap. Jordi Hosta ha substituït Roger Sales, inspector en cap des del 2007 i que ha estat traslladat a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.