Els alcaldes de la comarca demanaran a Madrid un compromís que el TGV serà també per a passatgers


  • Comparteix:

La reunió s'ha fet a la Masia Can Ametller

La reunió s'ha fet a la Masia Can Ametller

Els alcaldes de la demarcació de Terrassa es presentaran el proper 17 de desembre davant el secretari d'estat d'Infraestrucrtures, Benigno Blanco, reclamant un calendari per les obres del TGV al seu pas per la comarca i un compromís en ferm que aquest també serà de passatgers. Així ho han explicat els acaldes d'aquesta zona després d'una reunió conjunta a la Masia de Can Ametller de Sant Cugat.

L'objectiu dels alcaldes és que de la reunió prevista pel dia 17 a Madrid en surtin amb unes idees molt clares sobre el calendari d'obres del TGV i amb un compromís ferm que aquest no serà només de mercaderies sinó que també serà per a passatgers.
Per a l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, per ara només hi ha compromisos tímids i moltes incerteses que volen es que es resolguin.

Lluís Recoder

Demanem un calendari i garanties que l'estació serà de mercaderies però sobretot de passatgers, Hi ha moltes icnerteses i volem que se'ns resolguin.


Durant la mateixa reunió, els alcades també reclamaran que es posi en fucnionament la línia de rodalies de Renfe entre el Papiol i Mollet, i que s'avanci també en el projecte del Quart Cinturó entre Arbrera i Terrassa.

Els alcaldes estan pendents també d'una altra reunió, en aquest cas amb el minstre de l'Interior, Ángel Acebes, a qui volen traslladar la seva preocupació pels temes de seguretat a la comarca. Segons Recoder, els compromisos de la delegada del govern d'incrementar els efectius policials no s'han acomplert en algun casos i en d'altres només amb mínims, i no pensen mantenir aquesta situació de manca d'agents fins l'arribada dels Mossos d'Esquadra.

Lluís Recoder

Clarament no estem disposats a mantenir aquesta situació fins que arribin els Mossos d'Esquadra, l'any 2006.


A la trobada hi ha assistit una desena d'alaldes de la demarcació egarenca, entre ells el de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Rubí o Sant Quirze, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.