Xavier Boix passa el relleu com a president d'ICV al Vallès Occidental


Temes relacionats

ICV-EUiA reclamarà a la Generalitat que els pressupostos de 2012 incloguin quatre projectes santcugatencs (18/gen/12)

Casamitjana i Boix, copresidents d'ICV (17/des/11)


  • Comparteix:

Expresident i president d'ICV Vallès Occidental / Font: ICV

Expresident i president d'ICV Vallès Occidental / Font: ICV

El copresident d'ICV a Sant Cugat i fins ara president comarcal del partit, Xavier Boix, ha deixat el càrrec aquest divendres per passar el testimoni a Santiago Cayuela. Així ho ha elegit l'executiva d'ICV al Vallès Occidental, que ha donat suport al nou president amb el 96'3% dels vots. Cayuela és el portaveu municipal dels ecosocialistes a Cerdanyola i fins ara ocupava la vicepresidència comarcal.

Santiago Cayuela ha rellevat el fins ara president comarcal, Xavier Boix, en el càrrec. Cayuela ha estat l'única candidatura que s'ha presentat i ha estat elegit pel 96'3% dels vots, en unes eleccions on ha participat la meitat del cens.

El copresident de la secció local d'ICV, Xavier Boix, ha posat així el punt final a sis anys de mandat. Una etapa que ha definit com a molt canviant en una entrevista a Cugat.cat.

Xavier Boix

Uns sis anys molt potents, a nivell comarcal anys de canvis. En general, es poden valorar els sis anys de forma positiva i hem augmentat un 10% la militància.




El nou president comarcal d'ICV, Santiago Cayuela, ha acompanyat Boix durant els sis anys de mandat com a vicepresident. Boix ha destacat així la figura de Cayuela.

Xavier Boix

És el responsable d'economia d'ICV a nivell nacional. És una persona que té una visió de la societat des de diferents perspectives i crec que ara és molt important.





El tercer dissabte de juny tindrà lloc la 8a Assemblea Comarcal del partit, on es decidirà la nova executiva i on Boix seguirà present, 'tot i que no en primera línia', segons ha afirmat l'ecosocialista santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.