C's proposa un pacte local anticorrupció


  • Comparteix:

Acte anterior de la formació

Acte anterior de la formació

Ciutadans (C's) proposa un pacte anticorrupció entre tots els partits polítics de la ciutat com un pas per recuperar la confiança de la població cap a la classe política. Impedir que persones imputades ocupin un càrrec públic, declarar el patrimoni personal en accedir i abandonar el càrrec, i regular les donacions de societats mercantils són alguns dels punts que C's considera essencials per a la transparència en la gestió pública.

El responsable de comunicació de C's, Aldo Ciprian, ha destacat que es tracta d'una proposta ja presentada al Parlament el 2011 i que cap grup polític va donar-hi suport. Tot i ser un tema que consideren més apropiat de tractar-lo a la cambra catalana, l'agrupació local ha explicat que donaran suport a qualsevol partit que vulgui presentar-lo al ple municipal. Són declaracions a Cugat.cat.

Aldo Ciprian

En el moment que algú ens demani suport per portar-lo a ple el tindrà. Ho hem anunciat per veure si hi ha algú que s'hi vulgui sumar.


Ciprian ha recalcat que han trobat molt adient recuperar aquest pacte anticorrupció per les darreres informacions aparegudes a la premsa sobre la corrupció de càrrecs públics i el finançament irregular de partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.