El govern explica avui les lleis Òmnibus a Sant Cugat


  • Comparteix:

Recoder i Conesa, assistiran a l'acte

Recoder i Conesa, assistiran a l'acte

El delegat de la Generalitat, Salvador Jorba, explicarà aquest dijous a partir de dos quarts de vuit del vespre al Sant Cugat Trade Center les lleis òmnibus impulsades per l'executiu català amb l'objectiu d'assolir un major grau d'austeritat, l'aprimament i agilitat en l'acció de govern. Aquest trobada s'emmarca en la campanya de difusió d'aquestes lleis a la demarcació de Barcelona i que s'exemplificarà amb casos pràctics, explicant algunes utilitats de la nova normativa. L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que clourà l'acte.

La normativa que impulsa la Generalitat és el resultat de la modificació de 96 lleis i principalment modifiquen la normativa dirigida a l'agilització administrativa, a la simplificació de requisits i tràmits i a la promoció de l'activitat econòmica, així com també modifiquen la regulació audiovisual i l'àmbit d'urbanisme.

L'acte està adreçat especialment a empresaris i representants del sector productiu, responsables polítics i institucionals i públic en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.