CiU vol equilibri pressupostari per garantir polítiques socials


  • Comparteix:

Paraira als estudis de Cugat.cat

Paraira als estudis de Cugat.cat

L'equip de govern situa l'equilibri dels comptes municipals com la prioritat per a la resta del mandat com a garantia per continuar amb polítiques socials i de manteniment del model de ciutat. Ho ha dit la portaveu municipal de CiU, Cristina Paraira, en una entrevista a Cugat.cat on ha fet un balanç positiu de l'acció del govern i també ha aprovat la tasca de les forces de l'oposició.

Paraira ha basat la valoració de la tasca del govern en el bon estat de les finances locals a partir del qual es pot tirar endavant els projectes de ciutat. Aquests projectes són, segons la portaveu nacionalista, incentivar la instal·lació d'empreses a la ciutat per estimular la creació de llocs de treball i aprofundir en polítiques socials per donar suport a qui més pateix la crisi.

Precisament, és en aquest àmbit on Paraira ha lamentat que des del consistori no es puguin fer més accions ja que el pressupost o les competències limiten la seva acció.

Cristina Paraira

Ens agradaria poder resoldre problemes que es deriven de la crisi però per recuros o competències no hi arribem. Estem fent un esforç.


Paraira ha donat un aprovat a l'actuació del govern, sense especificar nota, com també ho ha fet amb les forces de l'oposició. De la resta de partits del consistori, Paraira n'ha destacat la feina i l'actitud tot i que ha admès la dificultat per arribar en algunes ocasions a acords amb certes formacions, ha citat la CUP i PP, per estar situats en 'extrems ideològics'.

La portaveu nacionalista ha rebutjat les acusacions de manca de transparència que responsables de l'oposició han fet durant aquest cicle d'entrevistes recordant que l'equip de govern va més enllà del que estableix la normativa pel que fa a accés a la informació.

Cristina Paraira

Som un ajuntament exemplar a l'hora de donar informació. En aquest sentit, anem més enllà del que obliga la llei.


Aquesta ha estat la darrera entrevista del cicle que ha tingut lloc aquesta setmana que ha portat a tots els portaveus de les formacions polítiques amb presència al consistori als estudis de Cugat.cat per fer balanç d'aquests primers 365 dies de mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.