El president local de NNGG dóna suport a la candidatura única de José Antonio Coto


  • Comparteix:

La delegació local de Nuevas Generaciones (NNGG) donarà suport a l'actual president de la formació a àmbit nacional i únic candidat, José Antonio Coto, per revalidar el seu mandat. La votació tindrà lloc durant el Congrés que la secció juvenil del PP de Catalunya celebrarà el darrer dissabte de mes a Castelldefels, i comptarà amb tres delegats santcugatencs.

La força de les delegacions provincials enfront de les comarcals centrarà el debat intern d'aquest 12è Congrés de NNGG, en què de moment Coto és l'únic candidat a presidir la formació juvenil. El president local de NNGG, Ignacio Fuentes, ha reconegut a Cugat.cat que es tracta del candiadt oficialista, però ha remarcat que és positiu que no hi hagi més candidatures que generin conflicte intern a la formació.

Ignacio Fuentes

És important que només hi hagi una candidatura d'unitat al partit.


El mateix Fuentes, la secretària general, María Castro, i el membre de la junta directiva Joaquín Torres seran els tres delegats amb dret a vot de la secció santcugatenca de NNGG. La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho i la presidenta juvenil espanyola, Beatriz Jurado, també hi seran presents. A més, la secció aprofitarà per presentar el seu nou logotip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.