Carles Brugarolas explica a la població de Trondheim el funcionament del CiT


  • Comparteix:

Carles Brugarolas amb l'alcaldessa de Trondheim, Rita Ottervick

Carles Brugarolas amb l'alcaldessa de Trondheim, Rita Ottervick

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha visitat aquesta setmana la ciutat noruega de Trondheim per explicar el model de funcionament de Catalonia Innovation Triangle (CiT). Brugarolas ha estat convidat per les autoritats públiques del municipi.

La ciutat noruega Trondheim s'ha interessat pel Catalonia Innovation Triangle (CiT), consorci de la promoció de l'eix de la B-30 que han creat conjuntament Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, perquè vol constituir una aliança amb altres municipis del seu comtat, Trondelag.

Carles Brugarolas, que va ser rebut dimarts per l'alcaldessa de la població noruega, ha fet un balanç positiu de l'experiència i destaca que 'l'objectiu comú de les dues administracions és estalviar recursos públics mentre s'incrementa la capacitat de servei'.

El comtat de Trondelag té prop de 300.000 habitants. El projecte de promoció que es vol impulsar en aquest territori se centra en el suport d'activitats de R+D.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.