Dos membres de l'assemblea educativa de l'escola La Floresta, a comissaria


Temes relacionats

La comunitat educativa de la Floresta comença avui els talls de la carretera de Vallvidrera ( 6/jun/12)


  • Comparteix:

L'escola La Floresta / Font: Santcugat.cat

L'escola La Floresta / Font: Santcugat.cat

La CUP i ICV-EUiA han traslladat a l'equip de govern la seva preocupació pel fet que dues persones que es concentraven dimecres passat contra les retallades davant l'escola La Floresta van acabar a comissaria. El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha explicat que aquell dia es va produir un 'petit conflicte' quan aquests ciutadans no es van voler identificar 'in situ' davant els cossos policials. Puigneró ha restat importància als fets i ha afirmat que els mateixos ciutadans es van prestar a anar a comissaria per identificar-se.

Des de principis de juny l'assemblea de la comunitat educativa de la Floresta talla la carretera de Vallvidrera cinc minuts per protestar contra les retallades en ensenyament. El regidor de la CUP Ignasi Bea ha explicat en el ple d'aquest dilluns que han rebut una carta on s'exposa que la protesta de la setmana passada va acabar amb algunes identificacions per part dels cossos policials i amb dues persones a la comissaria.

Ignasi Bea

Ens han explicat que cinc cotxes policials van identificar algunes persones que estaven protestant i dues van acabar a la comissaria.


El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha explicat que les dues persones van acabar a la comissaria perquè no es van voler identificar al lloc dels fets i van preferir fer-ho a les dependències policials.

Jordi Puigneró

Les dues persones es van prestar a anar a comissaria per identificar-se. En cap cas van ser obligades.


Puigneró ha afegit que, l'endemà dels fets, una de les persones que no va voler identificar-se va tenir una trobada 'amistosa' amb el cap dels Mossos i els agents que van controlar la protesta per aclarir tot el que havia passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.