La Plataforma de Defensa de Can Busquets demana als partits que es pronunciïn sobre la urbanització a Can Busquets


  • Comparteix:

També demanen un estudi sobre els espais 'urbanitzables no programats'.

També demanen un estudi sobre els espais 'urbanitzables no programats'.

La Plataforma per la Defensa de Can Busquets demanarà als cinc partits polítics amb representació al consistori que es posicionin sobre l'actuació urbanística prevista a Can Busquets, que inclou la construcció de 64 habitatges en aquesta zona. També s'iniciarà un estudi per conèixer els projectes urbanístics previstos per altres zones 'urbanitzables no programades', com per exemple Can Montmany.

La modificació del PGM de la Floresta preveu la construcció de 64 habitatges a la zona de Can Busquets, qualificada com a sòl urbanitzable no programat.

Davant d'aquesta situació, la Plataforma per la Defensa de Can Busquets considera una incongruència que, d'una banda s'hagi protegit Torre Negra i s'hagi ampliat la Via Verda, mentre que a l'altra banda de Sant Cugat es vulgui urbanitzar. És per això que la Plataforma demanarà als cinc partits polítics amb representació al consistori que es posicionin sobre la modificació del PGM en aquest sector. Daniel Gambús, membre de la plataforma.

Daniel Gambus

Entenen que s'ha fet d'una forma correcta a un costat de Sant Cugat i volem que ens expliquin perquè no ho han de fer igual a l'altre costat, concretament a Can Busquets.


Aquestes entrevistes volen fer-se, a ser possible, abans d'acabar les festes de Nadal, ja que des de la Plataforma consideren que ha de quedar clar el posicionament de cada formació el més aviat possible, dins el marc de canvi de govern a la Generalitat. I és que el nou govern català serà el que haurà d'executar la modificació del PGM.

D'altra banda, el col·lectiu per la Defensa de Can Busquets ja ha anunciat que demanarà informació sobre altres zones urbanitzables no programades del municipi, com per exemple Can Montmany, i que consideren que també cal protegir.

Daniel Gambus

Can Buquets és un cas més dins les reserves de zones 21 i farem un estudi de les altres i preguntarem què passa.


D'altra banda, la plataforma redactarà un manifest per la defensa de Can Busquets i iniciarà una recollida de signatures d'adhesió al text.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.