El PSC suspèn el govern local però aprova Conesa


Temes relacionats

Ferran Villaseñor (PSC): 'Ens cal més carrer i menys ple' (13/jun/12)

La creació d'ocupació, prioritat del PSC per als anys vinents (12/jun/12)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Pere Soler, Ferran Villaseñor i Michael Cáceres, a la roda de premsa

D'esquerra a dreta, Pere Soler, Ferran Villaseñor i Michael Cáceres, a la roda de premsa

El PSC suspèn l'equip de govern en el primer any de mandat, però aprova la tasca de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Els socialistes, que consideren haver fet una tasca d'oposició responsable, insten el govern local a plantar cara a les retallades encara que vinguin d'una administració gestionada pel seu mateix partit.

Ja ha arribat el final del curs polític i, en roda de premsa, el PSC ha posat notes a l'alcaldessa, que rep un aprovat amb un 5'5 sobre 10, i a la resta de membres del govern local, que en el seu conjunt suspèn amb un 4'5.

Per àrees, el PSC aprova Serveis Urbans, que té la millor consideració d'aquest grup municipal, Cultura, Participació Ciutadana, Medi Ambient, Comerç i Serveis Socials. En canvi, els socialistes suspenen Comunicació, Esports, Educació, Territori, Economia, Serveis a la Ciutadania i l'àmbit que aplega Seguretat Ciutadana, Tecnologia i Mobilitat. L'única integrant de l'equip de govern que no ha rebut cap nota és Sílvia Cazorla, que és regidora sense cartera.

De l'alcaldessa, el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, n'ha elogiat que hagi invertit diners per contrarestar les retallades, però n'ha criticat que hagi estat 'escolaneta' del govern de la Generalitat i que no tingui un equip que l'hagi acompanyat bé en la seva tasca.

Ferran Villaseñor

Conesa no ha estat acompanyada pel seu equip, ha fet d''escolaneta' de Mas i s'hauria de dedicar més a Sant Cugat.


Al marge de les qualificacions, el PSC ha demanat al govern local que abordi temes econòmics i urbanístics de forma consensuada amb l'oposició, i que abandoni les polítiques d'aparador per dedicar-se a problemes reals com la inseguretat en alguns barris.

De cara al proper curs polític, el PSC prioritzarà les apostes econòmiques que millorin l'ocupació i l'arribada de noves empreses i el suport a centres d'ocupació especial com Asdi i el Taller Jeroni de Moragas. Els socialistes també volen centrar-se a mantenir l'estat del benestar en els camps sanitari i educatiu, i a protegir les entitats esportives i culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.