Reactivar l'economia local, tasca pendent del govern, segons Ponsa


  • Comparteix:

Àngels Ponsa ha protagonitzat un col·loqui organitzat per la JNC

Àngels Ponsa ha protagonitzat un col·loqui organitzat per la JNC

La diputada santcugatenca de CiU Àngels Ponsa creu que el govern de la Generalitat ha de treballar per reactivar l'activitat econòmica de l'àmbit municipal. Ho ha fet en el marc del col·loqui que han organitzat les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC) a Sant Cugat, on ha assegurat que el Parlament haurà d'abordar, aquest mes, temes tan rellevants com el pacte fiscal i la defensa de la llengua catalana.

L'activitat econòmica del país és un dels aspectes que s'ha impulsat des del Parlament en l'últim any i mig de legislatura, especialment amb l'aprovació de les quatre Lleis Òmnibus. Ponsa ha admés, però, que encara s'ha de recórrer camí per aconseguir potenciar aquest aspecte als municipis. Malgrat això, la diputada santcugatenca està satisfeta de la feina feta per l'administració catalana en aquest temps i ha confessat que s'ha treballat a un ritme 'frenètic'.

Angels Ponsa

En un any hem tirat endavant quatre Lleis Òmnibus, per fer canvis per reactivar l'economia i simplificar l'administració.


La també portaveu de CiU a la comissió de Cultura del Parlament ha destacat la remodelació del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i la Creació de l'Agència Catalana de Patrimoni, com a èxits en aquest àmbit del govern català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.