La Marxa cap a la Independència arriba a Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat reivindica la Marxa cap a la Independència amb un manifest ( 4/jul/12)


  • Comparteix:

Cartell de la Marxa cap a la Independència / Font: ANC

Cartell de la Marxa cap a la Independència / Font: ANC

La Marxa cap a la Independència, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), arriba aquest divendres a Sant Cugat. La manifestació, convocada a dos quarts de vuit de la tarda a la plaça de Rafael Casanova, desfilarà fins a la plaça de la Vila, davant de l'ajuntament. Allà, els marxaires lliuraran un manifest a l'alcaldessa, Mercè Conesa, demanant als polítics catalans donar els primers passos cap al procés de secessió de l'Estat espanyol.

Una cinquantena de santcugatencs ja han confirmat la seva participació a la marxa, que ja ha recorregut de manera simbòlica diversos municipis de tot Catalunya. La previsió de l'organització és sortir des de la plaça de Rafael Casanova a dos quarts de vuit de la tarda i arribar una hora més tard a la plaça de la Vila, on l'escriptor Víctor Alexandre llegirà el manifest de l'acte. Després, es farà el lliurament del text a l'alcaldessa, Mercè Conesa.

El membre del secretariat de l'ANC a Sant Cugat Joan Contijoch ha explicat que l'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer la tasca de l'entitat i sumar més gent al procés independentista.

Joan Contijoch

Fem aquests actes perquè ens conegui molta gent.


En el manifest que es lliurarà a l'alcaldessa, l'assemblea remarca la necessitat de sumar voluntats i seguir incorporant pobles i ciutats a l'Associació de Municipis per la Independència, de la qual forma part Sant Cugat. El text també demana als polítics catalans que facin els passos necessaris per iniciar el procés de secessió a través d'una consulta popular, i fa una crida a una manifestació massiva a Barcelona l'Onze de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.