uaSC i Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) treballaran plegades


  • Comparteix:

Roda de premsa conjunta de la uaSC i ACR

Roda de premsa conjunta de la uaSC i ACR

Medi Ambient, mobilitat i sanitat són els temes que les formacions Un altre Sant Cugat (uaSC) i Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) treballaran plegades a les respectives ciutats. Els dos partits d'independents han formalitzat un acord on es comprometen a actuar de manera conjunta qüestions que afecten els dos municipis.

La conservació de l'estany dels Alous, situat entre Rubí i Sant Cugat, és uns dels temes que volen abordar les dues formacions. La mobilitat entre les poblacions també preocupa. En aquest sentit, aposten per millorar la connexió en transport públic, així com la creació d'un carril bici que faciliti l'ús d'aquest vehicle en els desplaçaments.

D'altra banda, uaSC i ACR reclamen que una part del Capio Hospital General de Catalunya (HGC) sigui d'ús públic. El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, considera que un equipament privat que ha rebut diners públics ha d'oferir serveis a tota la ciutadania.

Jaume Massanés

Investigarem què s'ha fet i què tenim a canvi dels diners que la Generalitat ha invertit en l'HGC. És moment que la ciutadania en pugui fer ús.


El portaveu d'ACR, Agustí Martínez, ha explicat que aquest acord respon a la necessitat que dues ciutats tradicionalment separades comencin a encarar plegades les qüestions que afecten les dues bandes de l'autopista AP-7.

Agustí Martínez

Rubí i Sant Cugat han estat separades tot i compartir moltes coses. Per això hem buscat altres partits per començar a treballar.


La uaSC té previst, de cara el futur, establir relacions amb altres formacions independents de l'entorn com Compromís per Cerdanyola i, fins i tot, entrar a formar part de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), entitat que engloba formacions d'arreu de la comarca.

ACR és una formació política d'independents que va néixer a la ciutat veïna ara fa 10 anys fruit de la mobilització ciutadana contrària a la possibilitat que Rubí acollís una planta incineradora de residus. Des d'aleshores, ACR ha repetit presència al consistori durant tres mandats i actualment compta amb dos regidors al ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.