Arran Sant Cugat neix per capitanejar la lluita juvenil per la independència


Temes relacionats

L'AJSC organitza un sopar-tertúlia sobre la història de l'esquerra independentista ( 2/jun/12)

L'Esquerra Independentista es mobilitza contra les detencions derivades de la vaga general (31/mai/12)

Cinc col·lectius d'esquerra abanderen la lluita contra l'ús de les bales de goma per part dels Mossos (29/mai/12)


  • Comparteix:

La presentació d'ARRAN Sant Cugat s'ha fet al Terra Dolça

La presentació d'ARRAN Sant Cugat s'ha fet al Terra Dolça

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) es dissol per donar pas a una nova organització juvenil, Arran Sant Cugat. L'entitat és fruit de la fusió de Maulets amb la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), on fins ara s'aplegava l'AJSC. La nova organització juvenil, que s'ha presentat aquest dimarts al Terra Dolça, promet seguir la lluita per la independència a la nostra ciutat i es fixa com a objectius prioritaris donar-se a conèixer entre els joves santcugatencs.

Sota el lema 'El jovent unit per una terra lliure! Hem nascut per vèncer' ha sorgit Arran, una entitat que pretén agrupar els joves que aposten per la independència dels Països Catalans amb l'objectiu de donar més força i cohesió al moviment. L'entitat substituirà l'AJSC a Sant Cugat però assegura que mantindrà la seva aposta pel socialisme i la 'lluita contra les retallades, els desnonaments i les reformes de la dreta'. El membre d'Arran Sant Cugat, Jordi Malet, ha destacat el gran bagatge de l'AJSC i Maulets a la ciutat.

Jordi Malet

Aquest bagatge és especialment rellevant a Sant Cugat. Arran recull l'experiència militant dels uns i dels altres.


Actualment l'organització compta amb prop de 15 militants i es posa com a objectiu a curt termini donar-se a conèixer entre els joves de la ciutat. En aquest sentit, l'organització juvenil ha anunciat que engegarà una campanya de presentació i muntarà una festa juvenil cap a l'octubre. Malet també ha tingut un record per la ja dissolta AJSC i n'ha destacat el seu compromís durant els seus 9 anys de vida.

Jordi Malet

Avui tanquem un cicle que ha durat nou anys, dels quals fem una valoració molt positiva.


Aquest cap de setmana a Capellades s'ha celebrat una assemblea on s'ha formalitzat la fusió entre la CAJEI i Maulets. Sobre aquest procés, els impulsors d'Arran han comentat que es tracta d'una 'necessitat que aportarà cohesió'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.