L'ANC insta els santcugatencs a donar la cara per la independència


Temes relacionats

Sant Cugat reivindica la Marxa cap a la Independència amb un manifest ( 4/jul/12)


  • Comparteix:

Alguns dels santcugatencs de la web / Font: Donalacara.cat

Alguns dels santcugatencs de la web / Font: Donalacara.cat

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) se suma a la iniciativa 'Dóna la Cara per la Independència', que demana als ciutadans pujar una foto seva a Internet per explicitar el seu suport a l'estat propi per a Catalunya. Per aquest motiu, l'entitat organitza aquest dissabte un acte a les set de la tarda a la plaça dels Quatre Cantons on es fotografiarà els santcugatencs que hi vulguin participar.

L'escriptor Víctor Alexandre, el director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, i la regidora de CiU Sílvia Cazorla són alguns dels santcugatencs coneguts que ja han donat la seva imatge a la web Donalacara.cat. Tothom que hi vulgui participar només hi ha d'accedir i penjar-hi una fotografia seva en format carnet.

El membre del secretariat de l'ANC a Sant Cugat, Joan Contijoch, ha explicat que durant aquest acte els membres de l'entitat s'encarregaran de fer les fotografies, pujar-les a la web i comprovar la identitat dels participants.

Joan Contijoch

Nosaltres mateixos ho entrarem un per un.


Després, a les deu de la nit, el grup Clau de Volta oferirà un concert de gòspel a la fresca al pati de La Unió Santcugatenca. Les activitats s'emmarquen en la Marxa cap a la Independència, que té lloc a municipis d'arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.