'Dóna la cara per la independència' ja suma més de 300 santcugatencs


Temes relacionats

Els municipis per la independència marquen el calendari de la consulta ( 7/jul/12)

'Dóna la cara per la Independència' s'instal·la a la plaça dels Quatre Cantons ( 7/jul/12)

Els santcugatencs se sumen a les marxes per la independència ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'han apropat als Quatre Cantons

Els santcugatencs s'han apropat als Quatre Cantons

'Dóna la cara per la independència' suma ja més de 300 santcugatencs. La campanya, impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana, s'ha instal·lat aquest dissabte a la plaça dels Quatre Cantons en una nova mostra a favor de l'autodeterminació de Catalunya. L'activitat busca aplegar les màximes fotografies de ciutadans catalans que volen un estat propi. La iniciativa ha recollit ja gairebé 27.000 adhesions arreu del país, de les quals prop d'un centenar s'han sumat durant la jornada d'aquest dissabte a Sant Cugat, que l'organització es planteja repetir davant la bona resposta dels ciutadans.

Sant Cugat per la Independència ha estat present a la plaça dels Quatre Cantons per aplegar encara més ciutadans a la proposta. De fet, prop d'un centenar s'han afegit aquest dissabte en una iniciativa que ja suma 300 veïns.

La secretària de l'ANC de Sant Cugat, Roser Nadal, s'ha mostrat satisfeta per la resposta dels santcugatencs, ja que s'han produït moments de cua per sumar-se a la campanya.

Roser Nadal

A Sant Cugat estem molt ben posicionats per darrere de Sabadell. Consisteix en què fas un gest simbòlic que psicològicament és molt.


Alguns dels santcugatencs que ja s'han sumat a la iniciativa són l'escriptor Víctor Alexandre, el director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies; la regidora Sílvia Cazorla de CiU i el regidor de la CUP Guim Pros. Tothom qui s'hi vulgui afegir pot fer-ho adjuntant una fotografia al web Donalacara.cat.

La jornada ha finalitzat amb un concert de gospel al pati de La Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.