El PSC vol unitat local per matenir la universalitat de la sanitat


Temes relacionats

Lluïsa Melgares (PSC): 'La dació s'ha d'entendre com un tema de justícia social' (11/jun/12)

El PSC difon la ILP per la dació en pagament i paralització dels desnonaments ( 6/jun/12)

El PSC se suma a la ILP per a la dació en pagament (26/mai/12)


  • Comparteix:

Michael Cáceres, esquerra, i Ferran Villaseñor durant la roda de premsa

Michael Cáceres, esquerra, i Ferran Villaseñor durant la roda de premsa

El PSC presentarà una moció al proper ple municipal per sol·licitar la derogació del decret de retallades en salut del govern espanyol i l'euro per recepta impulsat per la Generalitat. Segons els socialistes santcugatencs la sanitat ha deixat de ser pública, universal i gratuïta i s'ha convertit en una sanitat només per als assegurats i la beneficiència.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, insta l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que facin força 'perquè CiU faci un canvi d'aliances i hi hagi un pacte per preservar la sanitat i que CiU derogui l'euro per recepta'.

Ferran Villaseñor

Demanem l'empara a l'alcadessa i al conseller Recoder perquè CiU faci un canvi d'aliances i hi hagi un pacte per preservar la sanitat i que CiU derogui l'euro per recepta.


D'altra banda el PSC continuarà la campanya de recollida de signatures que diverses entitats porten a terme per aconseguir a través d'una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) una modificació de la llei hipotecària a favor de la dació en pagament. Els socialistes buscaran l'adhesió aquest divendres dels ciutadans amb la instal·lació d'una paradeta a la plaça dels Quatre Cantons entre dos quarts de sis de la tarda i dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.