ERC vol acabar amb l'espoli fiscal per defensar els interessos dels ciutadans


  • Comparteix:

La formació republicana ha estat aquest divendres a la plaça dels Quatre Cantons

La formació republicana ha estat aquest divendres a la plaça dels Quatre Cantons

ERC ha sortit aquest divendres al carrer per reivindicar el concert econòmic i explicar a la ciutadania les raons per acabar amb l'espoli fiscal. La presidenta republicana, Mireia Ingla, ha recordat que aquesta és una reivindicació històrica del partit que aquesta setmana ha pres més força a causa de les 'severes' mesures econòmiques que ha presentat el govern espanyol i que afecten les autonomies. L'acte s'emmarca dins la campanya 'Prou espoli fiscal. Un pas més cap a la república catalana', que el partit està fent per tot el territori català.

L'espoli fiscal està ofegant Catalunya i per això és imprescindible demanar un pacte fiscal que s'apropi al model del concert econòmic del País Basc. Així ho ha manifestat la presidenta d'ERC, Mireia Ingla, que ha destacat que si el país pot recaptar i gestionar els seus impostos, la qualitat de vida millorarà considerablement.

Mireia Ingla

Pacte fiscal sí com a concert econòmic, ni un mil·límetre menys. El màxim consens possible, però no a qualsevol preu. I el màxim objectiu és la independència del país.


Segons la republicana, Catalunya ha estat molts anys maltractada per l'Estat espanyol i per això ha demanat al govern de la Generalitat contundència per defensar els interessos dels ciutadans. En aquest sentit, Ingla ha fet referència a les mesures que ha pres l'executiu de Mariano Rajoy, que ha qualificat d''inepte i inútil'.

Mireia Ingla

No podem deixar que l'Estat espanyol ens doni lliçons. Un estat rescatat i que canvia d'opinió d'un dia per l'altre. Que té un govern inepte i inútil.


ERC està difonent la campanya 'Prou espoli. Un pas més cap a la república catalana' arreu de Catalunya a peu de carrer i també a través d'accions nacionals i regionals, com ara taules rodones. El partit ha aprofitat l'ocasió per recollir signatures per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) a favor de la dació en pagament.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.