La Bicicletada pel Vallès reivindica les vies de mobilitat ecològiques


Temes relacionats

La 5a Bicicletada pel Vallès passarà diumenge per Sant Cugat (15/jul/12)


  • Comparteix:

Els ciclistes s'han aturat al Parc de la Pollancreda

Els ciclistes s'han aturat al Parc de la Pollancreda

Unes 300 persones han participat en la 5a Bicicletada pel Vallès d'aquest diumenge per defensar un model territorial de la comarca més ecològic. Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) han convocat aquesta pedalada que s'ha aturat a Sant Cugat abans d'anar cap a Rubí, on ha acabat el recorregut. Enguany, la iniciativa ha reivindicat més vies verdes, carrils bici, també entre ciutats, i camins.

La secció local de la CUP ha col·laborat en aquesta 5a edició de la iniciativa, que ha arrencat a Castellar del Vallès i ha passat per ciutats com Sabadell, Ripollet i Sant Cugat abans d'acabar a Rubí. El membre de la CUP Aniol Pros ha explicat que l'objectiu és reclamar més atenció sobre les formes de mobilitat ecològiques del Vallès.

Aniol Pros

És una forma de reivindicar les vies verdes i els carrils bici, perquè estiguin interconnectats entre les ciutats, i una defensa d'un model de mobilitat del Vallès més ecològica.


A cada ciutat per on ha passat, la bicicletada ha anat recollint ciclistes fins que ha arribat al final amb més de 300 participants. En l'aturada del Parc de la Pollancreda, una vintena de persones s'ha afegit a la pedalada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.